El Sheikh

Fie ca e vorba de o gustare sau de o cina relaxanta la lumina lumanarilor, preparatele noastre imbina armonios ingrediente naturale pregatite in secret, in bucataria noastra de catre renumitul bucatar sef, pe nume Haragili Ali. Ne laudam cu faptul ca acest maestru al artei culinare Ali Haragili– bucatar sef – a pregatit o varietate de specialitati culinare libaneze, mai multi ani pentru cei mai de seama oaspeti care au trecut pragul elegantului restaurant Mariott, din Bucuresti.

A invatat arta de preparare a bucatariei culinare punand suflet si multa pasiune. Pentru el traditia se mosteneste din tata in fiu, fapt care se pastreaza si in prezent. Acum prin deschiderea noului restaurant cu specific libanez din Bacau, aduce cu el din secretele traditiei pentru a impartasi celor care sunt dornici sa savureze din minunatele specialitati.

Exista pe lume oameni care reusesc sa-si transforme pasiunile in mod de viata, oameni pentru care munca nu este decat o imensa placere, din care reusesc sa faca o cariera. Acelasi lucru il intalnim si la bucatarul sef Ali Haragili, care s-a nascut si a copilarit in tinuturile bogate in mirodenii si un stil de viata cu alimentatie sanatoasa, iar modul de preparare si servire a specialitatilor fac parte din traditie.

Despre acest bucatar numai cuvinte de lauda. Ali Haragili si-a descoperit pasiunea pentru gatit înca din copilarie, unde a urmat apoi cursuri si specializari recunoscute international pentru a se perfectiona, iar ca si în alte domenii, a urcat, pe rând toate scarile ierarhice si a ajuns sa aiba în acest moment cea mai înalta pozitie.

Se poate lauda cu un talent aparte, acela ca stapaneste arta culinara orientala si ca adora ceea ce face. Clientul pentru care pregateste platoul trebuie sa savureze mancarea, s-o laude si sa se reintoarca. Acesta este secretul lui.

Bucataria traditionala libaneza se caracterizeaza printr-o mare varietate de specialitati culinare, adesea printre cele mai cunoscute indeosebi de catre marii savuratori ale acestora, incepand cu antreurile care pot fi reci (Humus, Mutabal, etc) si calde (Falafel, Foul, etc) continuand cu supe, mancaruri preparate din carne, preparate la gratar(pui,vita berbecut), salte(Fattush) si terminand cu deserturi. La fel ca si specialitatile culinare, deserturile libaneze sunt, de asemenea, foarte delicioase, diversificate si totodata aranjate intr-un stil foarte sofisticat.Se stie ca modul de preparare dar si de ornare a delicateselor este unic si tine de arta traditionala culinara.

Bucataria libaneza este sinonimul bucatariei sanatoase. Bucataria restaurantului este echipata (dotata) cu toate utilitatile si aparatura necesare pentru ca meniurile preparate aici sa aiba aceeasi aroma, sa pastreze gustul dorit – gusturile rafinate ale oaspetilor .

Contact:
Pentru orice informatii suplimentare va stam la dispozitie intre orele 10:00 – 24:00.

SC Bialex Fam Srl
CUI: 26500824
Nr. inreg. Regsitrul Comertului: J04/135/2010

Adresa: str. Rebulicii 157, Bacau
Tel: 0756 165 752
Pentru rezervari, petreceri, nunti va rugam sa ne contactati la numarul de telefon de mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Restaurante Bacau

Restaurante

Categorii

Comentarii recente

Arhiva informatii