Hotel President


Amplasat in centrul orasului Bacau, President Hotel este promotorul serviciilor hoteliere de 4 stele, in domeniul turistic local.

Proiectat intr-o maniera arhitecturala moderna, hotelul are un design interior conceput intr-o linie clasica aparte, evidentiata prin somptuozitate, eleganta si rafinament.

Realizate intr-un stil clasic cosmopolit, cele 28 camere(24 duble cu pat matrimonial, 4 single) si 4 apartamente ies din anonimat prin crearea unui ambient captivant, conturat printr-un suav si diferit accent de culoare.

President Hotel dispune de un restaurant cu o capacitate maxima de 150 locuri, deservind indeosebi evenimentelor speciale, si un restaurant de zi (de 60 locuri), ambele realizate intr-un cadru ales, cu obiecte de mobilier executate in stil clasic si detalii decorative reproduse cu rafinament.

Terasa, aflata la nivelul 5 al hotelului, ofera o panorama mirifica, o perspectiva romantica asupra orasului, “la inaltime”.

President Hotel, un veritabil reper de clasa, eleganta si confort.
* Program muzical live zilnic 19:00-23:00, in Restaurantul Mare.

President Hotel organizeaza:
* Conferinte si intalniri oficiale
* Evenimente speciale (nunti, botezuri, aniversari)

Str. Ionita Sandu Sturdza nr. 11, Bacau, Romania

Telefon: +40234/588.000
+40234/588.500

Fax: +40234/588.200

E-mail: rezervari@presidenthotelacau.ro

Acordă o notă
[Total: 0 Mediu: 0]

NU CONTACTAȚI Hotel President prin formularul de mai jos! Folosiți datele de contact de mai sus. Formularul este doar pentru actualizare informațiilor despre Hotel President.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.