Institutii publice

E.ON Gaz România – Suc Bacau

Telefon – 0265/200.366

E.ON Gaz România (fosta Distrigaz Nord) este o companie de distributie în industria gazelor naturale din România. Compania a fost creata în anul 2000, când Guvernul României a hotarât restructurarea Romgaz, din restructurare rezultând si compania Distrigaz Nord.

În iunie 2005 compania germana E.ON Ruhrgas a achizitionat de la statul român un pachet de 51% din actiunile Distrigaz Nord contra sumei de 304 milioane euro (125 milioane euro pentru 30% si majorare de capital pâna la 51% pentru înca 179 milioane euro), devenind actionar majoritar, redenumind compania la scurt timp dupa aceea în E.ON Gaz România.

Acordă o notă
[Total: 1 Mediu: 1]

11 comentarii la „E.ON Gaz România – Suc Bacau

 • DOMNILOR MAI CITITI CONTUARELE SI NUMAI ADAUGATI DIN BURTA CIFRE SI REGULARIZARILE NU LE FACE-TI CU UN 4 LUNI IN URMA CE FEL DE BATAIE DE JOC E ASTA DAR LA VOI TOTUL E POSIBIL RUSINEE SINTETE -TI DE CACAO

  Răspunde
  • si la mine,nu am consumat nimic si deja am 3 milioane de plata..si ei ce credeti ca zic..e din sistem…pai eu ce fac acum sa platesc pt o greseala a lor..chiar rusine sa va fie..eu de unde sa dau banii astia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Răspunde
 • In calitate de presedinte al Asociatiei de Proprietari”Mioritei 23-A”-AFJ,va aduc la cunostinta ca la aparatul de regularizare al presiunii,din spatele scarii noastre(Bacau,strada Mioritei,bloc 23,scara A)este posibil sa fie scapari de gaze,deoarece stand in apropierea aparatului,se simte un puternic miros de gaz natural.Desi cred ca eventualele emanatii de gaz se disipeaza in atmosfera,gasesc necesar sa dispuneti ca ,personal de specialitate din cadrul companiei E-On Gaz,sa verifice,daca este ceva in neregula in aceasta zona,deoarece este posibil ca scurgerile de gaze sa se acumuleze in subsolul blocului.

  Răspunde
 • Buna ziua sunt chirias pe iosif cocia 8 si azi cand am dat drumu la aragaz nu mai este de ce 31/08/2012 sami spuna cineva

  Răspunde
 • Buna ziua.Dupa cum stiti in fiecare an se debranseaza apartamente de la caldura CET,si automat la contorul general de scara raman mai putine apartamente.V-as ruga sa imi spuneti cine si cand trebuie sa modifice contractul pt.a nu plati sume uriase in lunile in care se estimeaza si nu se citeste indexul.Poate reusiti sa instiintati si administratorii de asociatii daca depinde de ei ca sa nu mai platim anticipat sume care nu ne revin.VA MULTUMESC.

  Răspunde
 • Buna ziua,
  In luna noiembrie mi-am instalat o centrala termica; pe data de 14.11.2012 am semnat contractul cu E.ON Gaz iar pe data de 16.11.2012 a fost depusa cererea de punere in functiune a instalatiei de utilizare exe cutata in str. Marasesti 98-A-18, cu nr. de inregistrare 682/16.11.2012.
  Ni s-a comunicat ca in termen de 7 zile vom avea contorul instalat.
  Astazi este 03.12.2012 si nu am primit niciun raspuns; daca este posibil asa ceva va rog pe dvs. sa-mi raspundeti.
  Nu as vrea sa cred ca este lipsa de respect totala fata clienti.
  In speranta ca, in cel mai scurt timp ne vom putea incalzi pe banii nostrii ,va multumesc.

  Răspunde
 • Lasa-ti cafeaua si raspundeti si voi la telefoanele de serviciu clienti…. Stam si asteptam degeaba ca sa raspunda cineva…

  Răspunde
 • Locuiesc in mun. Bacau pe Calea Republicii nr. 1, sc F si va aduc la cunostinta ca in fata scarii noastre angajatii dvs. au sapat o groapa pe data de 05.07.2013, intrucat s-au constatat scapari la conducta de gaze ce trece prin fata scarii noastre. Astazi suntem in data de 12.07.2013 si de o saptamana nu a mai venit nimeni sa vada ce se mai intampla sau sa repare ceva la conducta, iar din groapa respectiva iese un mirtos de gaz foarte puternic. Este de ajuns ca un descreierat sa arunce o tigara aprinsa acolo si sare tot blocul in aer. Va rugam faceti ceva si reperati conducta respectiva ca de asta iarna este a treia oara cand se sapa, se repara, se astupa si apoi se constata ca respectiva conducta are fisuri in alta parte.

  Răspunde
 • Instruiti-va distribuitorii de corespondenta, respectiv facturi, pentru ca altfel voi pretinde despagubiri pentru munca depusa pentru redistribuirea acestora. Am gasit cutia postala burdusita cu facturi ale unor persoane cu alta adresa. M-am gandit la acestia ca nu-si pot plati facturile si ma voi stradui sa le distribui eu. Pentru ca am o varsta, a doua oara nu mai fac acest lucru. Facturile erau si de EON Gaz si de EON Electrica.

  Răspunde
 • comenteriile nu ne rezolva problemele. mi-am montat si eu in vara trecuta o centrala termica de apartament. am gandit c-o sa platesc mai putin. facturile estimare si regularizare vin in fiecare luna si normal ca le-am platit . am uitat insa de-o factura care nu era platita si am fost deconectat. m-am dus la e-on m-a cautat pe calculator am platit factura si reconectarea in total (500lei) bani imprumutati ca mi-e nu-mi da statul pensie dupa 30 ani munca letea si merg pe 61 ani. in fine m-au reconectat si alta belea . mi-a venit alta factura cu suma de 1400 lei cica consumul real de gaze . contorul de gaze are o functionare dubioasa.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.