PiscineRestaurante

Royal Garden

ROYAL GARDEN este conceput ca fiind un centru ce acopera posibilitatea organizarii oricarui tip de eveniment, de la nunti, botezuri, zile de nastere si onomastici, la conferinte, training-uri, petreceri corporate, evenimente mondene !

Dupa un amplu proces investitional, in anul 2008 a fost dat in functiune Centrul de evenimente, ROYAL GARDEN. In prima faza, lantul de restaurante si terasele si, in faza a doua, pizzeria, barul, piscina, gradina de vara si terenul de fotbal pe gazon sintetic.

Centrul de evenimente ROYAL GARDEN este situat la iesirea din Bacau, spre Moinesti, avand o suprafata de peste 10.000 mp. Complexul de agrement dispune si de o parcare pazita de 2000 mp.

Prin design-ul de exceptie si finisajele deosebite ale saloanelor impreuna cu echipa proprie de profesionisti, ROYAL GARDEN ofera clientilor un complex de servicii la standarde de calitate ridicate care vor transforma evenimentul Tau intr-un Vis.

Avem in vedere, in primul rand, cele trei restaurante. Salonul GOLD cu o capacitate la mese de 500 de locuri, salonul LILA cu o capacitate de 200 de locuri si salonul ALB-ROSU cu o capacitate de 150 de locuri. La acestea se mai adauga pizzeria, terasele, barul, piscina, gradina de vara, terenul de fotbal.

Prin ceea ce oferim, suntem convinsi ca am impus in zona un nou standard de calitate in ceea ce priveste petrecerea timpului liber.

Piscina de la ROYAL GARDEN este o bijuterie in domeniu. Construita de o renumita firma bucuresteana, piscina (lungime – 15 m, latime – 8 m, adancime intre 1 m si 1,4 m) imbie cu apa de cristal. Secretul claritatii perfecte il reprezinta sistemul de recirculare permanenta a apei. Aceasta este filtrata, tratata chimic si antimicrobian. Amatorii de inot pot sa lupte aici contra curentilor artificiali, sa simta efectul de valuri, sa se relaxeze in zona de jacuzzi si sa infrunte „cascada cervicala”, un jet de masaj revigorant.

Piscina ofera o plaja de 200 de metri patrati cu piatra „Sahara”, antiderapanta, si o zona pentru sezlonguri, cu podea speciala, din lemn. Accesul la sezlong intra in pretul biletului. Oaspetii pot comanda masa la sezlong. Aceasta se serveste si in restaurant, pe terasa sau in foisor. Cei mici se pot balaci in siguranta intr-un bazin dedicat lor. Piscina este deschisa vara intre orele 10.00 si 20.00. Tot aici se pot organiza petreceri, in atmosfera romantica a bazinului iluminat.

Mirii care organizeaza nunta in elegantele saloane au acces gratuit la piscine intreg sezonul. Amatorii de fotbal cu prietenii gasesc un teren perfect si o oferta imbatabila: cei care inchiriaza terenul pentru o ora au acces liber la piscina pentru toata ziua.

Royal Garden este situat la iesirea din Bacau spre Moinesti si dispune de o parcare privata pazita si de superbe terase si spatii verzi amenajate.

Detalii Contact:
Adresa: Bacau, Str. Calea Moinesti nr. 34
Email: office@royal-garden.ro
Tel. Mobil: 0742.500.090 , 0744.299.213, 0234.562.050
web: http://www.royal-garden.ro

Acordă o notă
[Total: 0 Mediu: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.