Agentii de turism

Estival Tur

„Va scriu aceste cuvinte specialistii in turism ce compun echipa Estival Tur, o echipa pentru care turismul este mai mult decat un domeniu de activitate, este o pasiune acumulata in decursul anilor ce contribuie perfect la succesul concediului Dumneavoastra. Suntem convinsi ca te-ai informat foarte bine cu privire la calatoria pe care ti-o doresti, de aceea dorim sa aducem un plus imaginatiei tale si sa-ti oferim, datorita experientei acumulate, vacanta de vis pe care o astepti .

Oferim asistenta permamenta pe tot parcursul calatoriei Dumneavoastra, astfel creandu-se relatia de incredere intre familia Dumneavoastra si industria turismului. Punem accent pe serviciile de cea mai buna calitate si cat mai complexe astfel incat sa va surprindem placut in fiecare zi dedicata turismului.

Suntem o agentie de turism tour operatoare (categoria A), infiintata in anul 1994 cu licenta de turism nr. 524 / 13.02.1995, membra a Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism – ANAT cu un unic Asociat – Directorul General Gelu Elisei, oferim o gama larga de produse turistice, pachete standard sau programe la cerere atat pentru turisti individuali cat si pentru grupuri, in tara si strainatate, de la excursii de o zi la croaziere de lux destinate pentru toti clientii nostri, indiferent de locatia acestora”

telefon/fax: , 0334.405171;
mobil: 0744.513706, 0748.650230;
e-mail: turism@estivaltur.ro;
Messenger ID: estivaltur@yahoo.com
web page:www.estivaltur.ro
Adresa: Str. I. S. Sturza Nr. 3, cod 600268, Bacau

Acordă o notă
[Total: 0 Mediu: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.