Magazine de bijuterii

Fest One

Adresa: Str. Milcov nr. 53, sc. A, parter Bacau
Telefon: 0334 42.20.24

Despre Fest One :
„Istoria firmei FEST ONE (fosta Decebal Z) prinde contur începând cu anul 1993, în Iasi, la initiativa fondatorilor sai: o familie tânara care a imprimat întregii echipe dinamismul, perseverenta si calitatea serviciilor oferite, bucurându-se împreuna si savurând satisfactia lucrului bine facut.

Pentru noi e important sa anticipam tendintele, sa fim la curent cu toate noutatile si sa fim mereu la înaltimea exigentelor clientilor nostri.

Punem accent pe marea diversitate de bijuterii din argint oferite, acestea fiind toate marcate conform OUG 190/2000 cu modificarile si completarile ulterioare, pe profesionalismul si promptitudinea onorarii comenzilor.

Pe plan local societatea a format un lant de 7 magazine FEST în orasul Iasi, unul în orasul Pascani si unul în orasul Falticeni – judetul Suceava, impunându-se ca lider în acest domeniu, având cea mai variata gama de bijuterii din argint.

Pentru viitor FEST ONE si-a propus o crestere a cotei de piata în conditiile în care strategia de marketing se concentreaza pentru dezvoltarea si modernizarea sistemului de distributie.”

Acordă o notă
[Total: 0 Mediu: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.