Cursuri de dans

Clubul Dance Energy

Club de dans fondat si condus de Romeo Tanasa, Dance Energy este si organizator al competitiei nationale Cupa Adamas.

Clubul Sportiv Dance Energy – Bacau s-a infiintat in primavara anului 2008. Doar un an mai tarziu numara deja peste 130 de membrii sportivi, cu varste cuprinse intre 3 si 45 ani.
Membrii sunt impartiti pe grupe de varsta si pe nivele, iar orele sunt sustinute de catre Romeo Iulian Tanasa – instructor principal, Camelia Ciocan – instructor secundar si doi instructori in pregatire, Marian Haidau si Cristina Biro.
Condus cu interes si pasiune de catre Romeo Tanasa, C.S. Dance Energy are o multitudine de serbari scolare pregatite, o multime de spectacole sustinute si numeroase perechi pregatite pentru dansul de nunta.

Incepand din luna februarie 2009 au inceput sa participe in concursuri 8 perechi. Rezultatele au fost foarte bune inca de la inceput, clasandu-se printre primii 25 pe tara la categoria lor valorica si de varsta. Mai mult, CS Dance Energy se poate mandrii cu perechi finaliste si chiar clasate pe podium. Si alte perechi le-au calcat pe urme si participand la concursuri se intorc cu rezultate foarte bune.

Acordă o notă
[Total: 0 Mediu: 0]

4 comentarii la „Clubul Dance Energy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.