HoteluriPiscineRestaurante

Hotel Levisticum

Puteti petrece o seara dupa un drum lung sau un weekend relaxant la Hotel Levisticum situat intr-o zona linistita, la numai 10 minute de centrul orasului Bacau si doar 2 minute de aeroportul international Bacau, vis-a-vis de centrele comerciale METRO, DEDEMAN, BAUMAX, REAL, MEDIA GALAXY.

Micul dejun, pranzul sau cina, pregatite cu drag pentru oaspetii nostri pot fi servite pe terasa, inconjurat de miresmele florilor sau in salonul elegant amenajat care dispune si de o retea de internet wireless. Puteti petrece clipe de relaxare pe terasa de la piscina, va puteti deconecta parcurgand unul din multele trasee cu ATV-urile pe care vi le punem la dispozitie, sau o partida captivanta de Paint-ball.

Intr-o zi calduroasa va puteti relaxa la piscina hotelului (18×8 metrii) amenajata modern cu o capacitate de 200 chezlong-uri, foarte confortabile din material textil combinat cu aluminiu, umbrele, toalete si vestiare.

Intr-un cadru foarte placut organizam evenimente de neuitat: nunti, cumetrii, zile onomastice, petreceri private atat in restaurant cat si la piscina, mese de afaceri, conferinte si orice alte evenimente dorite de duneavoastra.

Acordă o notă
[Total: 0 Mediu: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.