Restaurante

Class


Restaurantul Class este definit de catre clienti ca un local intim si elegant. Ambientul clasic combinat cu decorul foarte modern si elegat da o nota suprema localului care te ajuta sa descoperi originalitatea stilului de viata : bucataria mixta, restaurantul si terasa, toate acestea intr-o atmosfera calda si relaxanta.

In perioada de vara a anului va asteptam pe terasa restaurantului pentru cateva momente de relaxare si aer curat. Terasa si restaurantul „A la CARTE ” pot gazdui pana la 70 de persoane, salonul de evenimente avand si el o capacitate maxima de 120 de locuri, permitand astfel organizarea de evenimente intr-un mediu intim si restrans.

Indiferent de numarul de invitati estimat, capacitatea oferita de restaurantul Class (120 de locuri in salonul pentru evenimente, 70 de locuri in salonul „A la Carte” si 70 de locuri pe terasa), va permite organizarea oricarui fel de eveniment (nunti, botezuri, petreceri, aniversari, coferinte, simpozioane, bancheturi,etc) preturile fiind fara concurenta.

In cazul organizarii unui eveniment in cadrul restaurantului nostru, puteti opta pentru comandarea meniurilor de la noi sau puteti veni cu propriile dumneavoastra bauturi, torturi, fructe sau alune. In functie de preferintele dumneavoastra, puteti aduce propria dumneavoastra formatie sau Dj.

Adresa: Str.Mihai Eminescu,nr.27(langa centru CMJ), la doar 200 metri de Prefectura judetului. Bacau, Romania

Tel: 0334/111/107

Mobil: 0742/039/927

Email: rezervari@restaurantclass.ro

Acordă o notă
[Total: 0 Mediu: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.