Despre Bacau Bacau

Hotel Levisticum

Puteti petrece o seara dupa un drum lung sau un weekend relaxant la Hotel Levisticum situat intr-o zona linistita, la numai 10 minute de centrul orasului Bacau si doar 2 minute de aeroportul international Bacau, vis-a-vis de centrele comerciale METRO, DEDEMAN, BAUMAX, REAL, MEDIA GALAXY.
(mai mult…)

Motel Travel Europa

Motel Travel Europa (fostul Motel Euro Ema) este locul ideal pentru momentele dumneavoastra speciale. Motelul dispune de 24 de camere, toate echipate cu cele mai noi facilitati, Internet, LCD TV. (mai mult…)

Vila Tosca

Vila Tosca este cea mai noua locatie cu regim hotelier a orasului Bacau, deschisa la 3 iulie 2007.
Situata în centrul orasului, o combinatie între modernitate si traditie, pensiunea aduce un nou înteles termenilor de stil si eleganta. (mai mult…)

Pensiunea Elite


Amplasata in Bacau ,intr-o zona centrala,la cateva minute de centrul orasului si de gara, Pensiunea „Elite” deschisa in luna octombrie 2008, va ofera intimitate, liniste,curatenie impecabila si confort la standardele impuse de categoria 3*. (mai mult…)

Hotel President


Amplasat in centrul orasului Bacau, President Hotel este promotorul serviciilor hoteliere de 4 stele, in domeniul turistic local. (mai mult…)

Pensiunea Studio


Fiecare camera are grup sanitar propriu, cu toaleta, lavoar si cabina de dus!
Fiecare camera are plita pentru gatit ( electrica sau pe gaz )!
In plus, beneficiati si de urmatoarele avantaje:
Pensiunea este intr-o locatie ultra-centrala!
Restaurant – Pizzerie la parter!
Sala de conferinte disponibila contra cost pentru diferite evenimente!
(mai mult…)

Pensiunea Rosarium


Oferta speciala, cazare Bacau (mai mult…)

Hotel Dumbrava


La Hotel Dumbrava, hotel de 3 stele, beneficiati de confort si rafinament de 4 stele, care vor transforma în amintiri placute clipele petrecute la noi. (mai mult…)

Hotel Bistrita


Modern si accesibil, amplasat in centrul municipiului Bacau, Hotel Bistrita*** Bacau reprezinta alegerea ideala in ceea ce priveste cazarea pentru oamenii de afaceri si turistii aflati in tranzit. (mai mult…)

Hotel Moldova Bacau

Hotelul Moldova va pune la dispozitie 244 de locuri, in 143 de camere, adica 10 suite, 10 apartamente, 30 single si 93 duble. (mai mult…)

Page 1 of 212»

Categorii

Comentarii recente

Arhiva informatii